Gezelschapsdieren

De dierenarts voor gezelschapsdieren

De dierenarts

Annelies, de dierenarts van Perbeemd voor gezelschapsdieren. We kennen haar al van de beginjaren tijdens haar stage. Ze is dus echt een dierenarts van hier en met haar persoonlijke en zachte aanpak past ze perfect in ons team. Na een ervaringstoer van 15 jaar door België en Nederland brengt ze heel wat specialisaties mee naar de praktijk. Naast de jaarlijkse gezondheidscontroles voor huisdieren zorgt Annelies dus ook voor professionele tandheelkundige behandelingen, operaties en het meer gespecialiseerde onderzoek voor je kleine hartendief.  

 

De gezelschapsdierenpraktijk

De praktijk beschikt over een consultatieruimte, tandenkamer en steriele operatiekamer. Echo, röntgenfoto's, urine-analyse en microscopisch onderzoek bij huidproblemen gebeurt in ons eigen laboratorium. Maak dus met een gerust hart een afspraak via het vertrouwde nummer
03 669 58 55 en kom langs voor een gezondheidscontrole of meer gespecialiseerd onderzoek, operatie of tandheelkundige behandeling.  Annelies zorgt dat jij en je huisdier vol vertrouwen op consult kunnen komen.

 

Gezelschapsdieren: hond, kat, konijn, cavia, kip, parkiet.... Welkom!

 

 

Jaarlijkse gezondheidscontrole

Hond, kat, konijn, cavia, kip … of parkiet. Je huisdier krijgt de allerbeste zorgen tijdens een consult op onze praktijk. Tijdens de jaarlijkse gezondheidscontrole kijkt Annelies alles grondig na, vaccineert indien nodig en beantwoordt ze al je vragen en bezorgdheden.

Op vakantie en wat nu?

Neem jij je huisdier mee op reis of ga je net over de grens? Denk dan op tijd aan de vaccinaties? Vaak is er een wachttijd tussen de vaccinatie en de reis wettelijk vereist.

Nieuwe pup of kitten en wat nu?

Een pup of kitten vraagt om meer aandacht, de juiste vaccinatie, voeding en liefst geen wormpjes in de buik of vlooien in de pels. Annelies helpt je met raad en daad voor je aankoop en met de gezondheidscheck erna. Vraag advies, zodat je bezint voor je begint voor een leuke tijd zonder spijt.  

Bel ons gerust voor een afspraak.

De tandarts voor dieren

Geurtjes uit de mond of eet je hond of kat niet meer goed? Dan is het hoogtijd om de tanden van je huisdier na te kijken. Dierenarts Annelies heeft een bijzondere interesse en veel ervaring in tandheelkunde voor huisdieren. Ze ontpopt zich dus tot tandarts en verlost je lieve huisdier van die vervelende tandpijn. Tijdens de behandeling controleert Annelies het gebit, spoort ze mogelijke pijnlijke ontstekingen op en verwijdert ze tandplak.

Bel ons gerust om een afspraak in te plannen.

Tandbehandeling

Interne geneeskunde en chirurgie

Annelies beschikt over een steriele operatiekamer met moderne gasanesthesie en bewakingsapparatuur. Alles op-en-top in orde voor een veilige narcose bij zowel preventieve operaties, zoals castratie en sterilisatie, als voor dringende operaties. Naast interne geneeskunde kijkt ze ook naar dermatologische problemen.

Merk je dat je huisdier veel krabt, lekt, met de poep over de grond schuift of ander abnormaal gedrag vertoont? Maak een afspraak voor een consult en voel je weer gerust. Beter iets te vroeg en een gezond en gelukkig huisdier, dan iets te laat.

 

Chirurgie

 

Bel ons gerust voor meer informatie of advies.

Diensten

voor huisdieren

- Gezondheidscontrole 

- Tandheelkunde

- Interne geneeskunde

- Dermatologie

- Echografie

- Röntgen

- Laboratoriumonderzoeken

Spoed

voor huisdieren

Bel bij een spoedgeval naar 03 669 58 55

- Aanrijding

- Niet kunnen plassen

- Benauwdheid

- Vergiftiging

- Bleke slijmvliezen in combinatie met apathisch gedrag

- Pup/kitten dat veelvuldig braakt of diarree heeft

- Konijn/cavia dat niet meer wil eten

- Epileptische aanval die langer duurt dan normaal

- Verlamming

- Oververhitting

- Flauwvallen

- Allergische reactie (bv. wespensteek)

 

 

 

Contactgegevens

Dierenartsenpraktijk Perbeemd
Sint Lenaartseweg 67
2990 Loenhout

Volg ons op social media

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
enkel spoed
enkel spoed

Medicatie

Ophalen van bestellingen kan tijdens de openingsuren.

WhatsApp-service: stuur een bericht voor het plaatsen van een bestelling:

Spoedgevallen

Wij zijn permanent bereikbaar voor spoedgevallen.