Team

Dries Vermeiren

DIERENARTS

Dries is de oprichter van Perbeemd en heeft meer dan 25 jaar ervaring als dierenarts. Hij heeft een grote passie voor de anatomie en de orthopedie van het paard en bezit gespecialiseerde kennis op het gebied van de radiografie en echografie van het bewegingsstelsel. Dries heeft veel ervaring met de bedrijfsbegeleiding van melkveebedrijven en houdt ervan veehouders te motiveren om het nog beter te doen.

Jan Van Loon

DIERENARTS

Jan is een dierenarts in hart en nieren en werkt ondertussen meer dan 18 jaar bij Perbeemd. Jan richt zich voornamelijk op de 1e lijns diergeneeskunde binnen de praktijk en heeft hierin een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd. Het behandelen van zieke dieren, verlossingen en het rijden naar spoedgevallen geeft Jan veel voldoening. Jan behandelt zowel runderen en paarden als geiten, schapen en varkens en is hiermee een belangrijke kracht binnen het team.

Demi ten Hove

DIERENARTS

Demi ten Hove is onze jonge, ambitieuze dierenarts met een hart voor paarden en een passie voor melkvee.

Gedrevenheid voor het dierenartsen vak en een warme, rustgevende zelfzekerheid zijn haar troeven om het te maken als dierenarts.

Annelies Mertens

DIERENARTS

Annelies is onze gezelschapsdierenarts, met haar 15 jaar ervaring versterkt ze vanaf 5 maart 2024 team Perbeemd. Met haar passie voor gezelschapsdieren kan ze u van dienst zijn met een veelheid aan onderzoeken en operatietechnieken. Ook is ze een expert geworden in tandheelkunde bij hond, kat, konijn, cavia...

 

 

Nadia De Vos

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Nadia heeft meer dan 25 jaar ervaring als administratief medewerker en is een belangrijke drijvende kracht binnen de praktijk. Nadia houdt van een persoonlijk contact en dat voelen onze klanten. Ze zorgt voor de dierenartsen en creëert rust en structuur in het drukke bestaan van de praktijk. Ondersteunen en ontzorgen, regelen en structureren, dat is Nadia.

Patricia Vrints

DIERENARTSASSISTENTE

Patricia is onze allround ondersteunende kracht in de praktijk. Zij is jullie aanspreekpunt aan de telefoon en ontvangt jullie ook aan de balie voor o.a. het afhalen van bestellingen. Verder beheert zij de agenda’s van de dierenartsen en biedt ze ondersteuning waar mogelijk, zodat onze dierenartsen zich volledig kunnen toeleggen op de zorg voor uw dier.

Patricia heeft een groot hart voor dieren, zij zal jullie met veel enthousiasme verder helpen!

Jolanda van der Voorden

ASSISTENTE PAARD

Jolanda heeft een echt paardenhart, met ervaringen uit de eventing-wereld,  het manegebedrijf en de fokkerij van Arabische volboeden,  Engelse volbloeden en warmbloeden.

Zij helpt heel graag bij het onderzoeken en behandelen van je paard op de praktijk,  en ondersteunt de algemene praktijkwerking.

Contactgegevens

Dierenartsenpraktijk Perbeemd
Sint Lenaartseweg 67
2990 Loenhout

Volg ons op social media

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
8u - 12u30 en 13u30 - 17u
enkel spoed
enkel spoed

Medicatie

Ophalen van bestellingen kan tijdens de openingsuren.

WhatsApp-service: stuur een bericht voor het plaatsen van een bestelling:

Spoedgevallen

Wij zijn permanent bereikbaar voor spoedgevallen.